Κυριακή, 9 Μαρτίου 2014

Ζυμαρικά με κοκκινιστό καλαμάρι σε ροδέλες

Υλικά για 4 άτομα


- 800 γρ καλαμαράκια σε ροδέλες, υπάρχουν και κατεψυγμένα
- 250 γρ. χυμός ντομάτας
- 500 γρ σπαγκεττόνι
- 1 μεσαίο κρεμύδι
- 2 φύλλα δάφνη
- 1 ποτήρι λευκό κρασί
- ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι, πάπρικα γλυκειά
- 100 γρ τριμμένη παρμεζάνα


Ετοιμασία


- Ξεπλένουμε τα καλαμαράκια μας.

- Κόβουμε κυβάκια το κρεμύδι μας και τσιγαρίζουμε λίγο και μετά βάζουμε και τα καλαμάρια μας να τσιγαριστούν κι αυτά.




- Ρίχνουμε το κρασί και μόλις εξατμιστεί το αλκοολ ρίχνουμε την ντομάτα μας και την δάφνη, αλάτι, πιπέρι και πάπρικα.






- Αφήνουμε να σιγοβράσουν περίπου μία ώρα μέχρι να πιουν τα ζουμιά τους.



- Βράζουμε τα μακαρόνια μας και σερβίρουμε ζεστά με τριμμένη παρμεζάνα.
 
 

















http://edesma.e-e-e.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου