Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου 2013

Kρύα wrap κοτόπουλου με σάλτσα γιαουρτιού


1235271_573579756021810_763758790_n

ΥΛΙΚΑ
αραβική πίτα (κατά προτίμηση, ολικής άλεσης)
1 μπολ βραστό κοτόπουλο (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό που έχει μείνει από την προηγούμενη μέρα)
φέτεςκαπνιστή γαλοπούλα και τυρί μειωμένων λιπαρών
6-8 ντοματάκια
Μια χούφτα ρόκα ή τρυφερά φύλλα σπανάκι

Για τη σάλτσα γιαουρτιού
500 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
4 κουταλιές ελαιόλαδο
2 κουταλιά ξίδι
Ψιλοκομμένο αγγούρι, άνηθο και δυόσμο

Εκτέλεση
Φτιάξτε τη σάλτσα γιαουρτιού: Χτυπήστε καλά με το χέρι το γιαούρτι, το ελαιόλαδο, το ξίδι και το αγγούρι. Στο τέλος, προσθέστε τον άνηθο και το δυόσμο. Ανακατεύετε τη σάλτσα με το κοτόπουλο, τα ντοματάκια κομμένα σε φέτες και τη ρόκα ή το σπανάκι. Ζεστάνετε ελάχιστα την αραβική πίτα σε φούρνο μικροκυμάτων για να τυλίγεται καλύτερα και απλώστε επάνω μια φέτα καπνιστή γαλοπούλα, μια φέτα τυρί και μια κουταλιά από τη σάλτσα γιαουρτιού με το κοτόπουλο. Τυλίξτε καλά (χωρίς να πιέζετε πολύ για να μη φύγουν τα υλικά) και τοποθετήστε στο ψυγείο. Σερβίρετε, την πίτα κομμένη σε χοντρές φέτες.

 captaincook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου