Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2012

ΣΑΛΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ



ΥΛΙΚΑ
1 μαρούλι
το στήθος από βρασμένο κοτόπουλο
2 φέτες μπέικον
1 φλυτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα
1/2 φλυτζανάκι του καφέ λεμόνι
αλάτι 
κασέρι τριμμένο 1 κουταλιά σούπας περίπου.
κρουτόν ή τάκος (προαιρετικά)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε τα μαρούλια, τα στίβουμε καλά και τα τρίβουμε σε μεγάλα κομμάτια. Τα βάζουμε σε πιατέλα. Ρίχνουμε το κοτόπουλο το βρασμένο κομμένο σε μεγάλα κομμάτια, και το μπέικον ψιλοκομμένο.
Σε ένα σέικερ βάζουμε το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, το λεμόνι, το αλάτι και τα χτυπάμε πολύ καλά. Τα ρίχνουμε πάνω στο μαρούλι. Προσθέτουμε τα κρουτόν ή τάκος,  το τριμμένο κασέρι και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου