Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2012

ΣΝΙΤΣΕΛ



ΥΛΙΚΑ
6 σνίτσελ από μπούτι μοσχαριού
αλάτι - μοσχοκάρυδο
μουστάρδα
2 αβγά ελαφρά χτυπημένα
φρυγανιά τριμμένη
βούτυρο για το τηγάνισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε ελαφρά το κρέας, το πασπαλίζουμε με αλάτι, μοσχοκάρυδο, μουστάρδα, βουτάμε στο αβγό, πασπαλίζουμε με φρυγανιά τριμμένη και τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά.
ΣΗΜ: μπορούμε να αντικαταστήσουμε το κρέας μοσχαριού με κρέας χοιρινό ή στήθος κοτόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου