Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2012

ΚΡΕΠΕΣ





ΥΛΙΚΑ
1 φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι
1 κουταλάκι τσαγιού κοφτό αλάτι
4 αυγά χτυπημένα
1 και 1/3 φλιτζάνι τσαγιού γάλα
2 κουταλάκια σούπας λιωμένο βούτυρο
βούτυρο ή φυτίνη για το τηγάνισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αναμιγνύουμε το αλεύρι, τα αβγά, το γάλα και το βούτυρο. Βουτυρώνουμε ένα τηγάνι και ρίχνουμε 3 κουταλιές σούπας χυλό. Γέρνουμε το τηγάνι για να απλώσει ο χυλός και τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές.
Οι κέπες μπορεί να είναι γλυκές ή αλμυρές. Μπορούμε να τη γεμίσουμε με ό,τι υλικό θέλουμε και ή να τη φάμε έτσι ή να τη βάλουμε στο φούρνο για να λιώσει η γέμιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου