Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

ΣΑΛΤΣΑ ΑΣΠΡΗ

ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΣΠΡΗ ΣΑΛΤΣΑ
ΥΛΙΚΑ
1 κουτί κρέμα γάλακτος
1 κουτί μανιτάρια
3 φέτες μπέικον
1 ποτηράκι κρασί άσπρο
αλάτι - πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σοτάρουμε τα μανιτάρια και το μπέικον με λίγο βούτυρο. Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι. Σβήνουμε με το κρασί. Μόλις το πιει ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος κι ανακατεύουμε. Μόλις αρχίσει ο βρασμός κατεβάζουμε και σερβίρουμε.
ΣΗΜ: Ταιριάζει πολύ με ζυμαρικά πχ. ταλιατέλες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου