Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2012

ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΙΑ

 Η βάση μπορεί να αποτελείται από φριγανισμένες φέτες μπαγκέτας, κρακεράκια, φέτες ψωμιού σίκαλης, chips, κομμένες φέτες ψωμιού για τοστ.


Τα καναπεδάκια αλείφονται με λίγο βούτυρο το οποίο έχουμε πρώτα χτυπήσει με το χέρι για να γίνει πιο ελαφρύ, στο οποίο έχουμε προσθέσει λίγη μουστάρδα, ελάχιστο γάλα και αλάτι. Κατσικίσιο τυρί κρέμα ή οποιοδήποτε άλλο κρεμώδες τυρί  θέλουμε, πάστα ελιάς, μαγιονέζα κλπ.


Από πάνω γαρνίρουμε με τουρσί, αγγουράκια, καπνιστός Σολωμός, ψητές κόκκινες πιπεριές ντομάτες, ζαμπόν, κασέρι, μπέικον, αυγό, ελιές, χαβιάρι, λαχανάκια Βρυξελλών λιωμένη μελιτζάνα και ότι άλλο μας αρέσει.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου