Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ


ΥΛΙΚΑ
1 πακέτο μακαρόνια πένες ή ριγκατόνι ή μικρά λαζανάκια
1 κρέμα γάλακτος 300 ml
1 φλυτζάνι τσαγιού γάλα
ζαμπόν ή μπέικον κομμένο
κασέρι τριμμένο
1 κούπα βούτυρο

ΥΛΙΚΑ
Βράζουμε τα μακαρόνια, τα ξεπλένουμε και τα ρίχνουμε σε ταψάκι. Στην κατσαρόλα βάζουμε όλο το βούτυρο να κάψει και ρίχνουμε το μπέικον ή το ζαμπόν να τσιγαριστεί καλά. Το κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε το γάλα με την κρέμα γάλακτος. Ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε το μείγμα στα μακαρόνια. βάζουμε από πάνω το τριμμένο κασέρι και ψήνουμε στους 180 βαθμούς Κελσίου μέχρι να ροδίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου