Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2012

ΣΑΛΤΣΑ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ

DSC_0008


ΥΛΙΚΑ
 1 - 2 αβγά
Ζωμό από κρέαςή του φαγητού που έχουμε μαγειρέψει.
Χυμός από 1 λεμόνι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε τα ασπράδια σχεδόν σε μαρέγκα σε ένα μπολ ή βαθύ πιάτο, ρίχνουμε μετά τους κρόκους και το χυμό λεμονιού κι ανακατεύουμε. Βγάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και χύνουμε σιγά σιγά στο μπολ με το αυγολέμονο 2 κουτάλες με ζουμί από την κατσαρόλα. Χύνουμε μετά το αυγολέμονο με το ζουμί στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου