Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2014

Ταραμοσαλάτα

Ταραμοσαλάτα

υλικά

200 γρ. ταραμάς λευκός
350 γρ. ψίχα ψωμιού (όχι φρέσκο)
1 ποτήρι νερού Ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
χυμός από 2 λεμόνια
πιπέρι

εκτέλεση
  1. Σε ένα μπολ με νερό αφήνουμε την ψίχα να μουλιάσει και κατόπιν την στύβουμε καλά με τα χέρια μας.
  2. Στο μίξερ χτυπάμε τον ταραμά και το κρεμμύδι. Ρίχνουμε το πιπέρι και την ψίχα.
  3. Καθώς το χτυπάμε, προσθέτουμε σιγά σιγά το ελαιόλαδο και το χυμό λεμονιού.
  4. Σταματάμε να χτυπάμε μόλις το μίγμα γίνει ομογενοποιημένο και αποκτήσει κρεμώδη υφή.
  5. Δοκιμάζουμε και αν χρειαστεί προσθέτουμε ψίχα ψωμιού, αραβοσιτέλαιο, πιπέρι ή λεμόνι ανάλογα με τις προτιμήσεις μας


 minervahorio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου