Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Σπαγγέτι με τόνο & Ελιές

Σπαγγέτι με τόνο

υλικά

1 πακέτο σπαγγέτι
3 τονάκια σε άλμη ή 2 κονσέρβες τόνο
1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
1 κρεμμύδι τριμμένο
1 κονσέρβα ντοματάκια
1 κ.σ. ρίγανη
1 βάζο Ελιές Καλαμών
Αλάτι με προσοχή
Πιπέρι


εκτέλεση

  1. Ετοιμάζετε την σάλτσα: σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο, προσθέτετε τις ντομάτες, τη ρίγανη, τον τόνο και τέλος τις Ελιές Καλαμών. Ρίχνετε πιπέρι και αλάτι με προσοχή. Βράζετε την σάλτσα για 15 – 20λεπτά .
  2. Βράζετε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό και τα σουρώνετε.
  3. Σερβίρετε τα μακαρόνια με την σάλτσα τους
  4. Πασπαλίζετε με φρέσκο μαϊντανό και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρετε.

 minervahorio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου