Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Μοσχάρι στιφάδο

Μοσχάρι στιφάδο

υλικά

700 γρ. μοσχάρι σε μερίδες
200 γρ. κρεμμύδια μικρά στιφάδου
400 γρ. ντοματάκι ψιλοκομμένο (1 μεγάλη κονσέρβα )
200 ml ξύδι
200 ml ελαιόλαδο
200 γρ. μανιτάρια (προαιρετικά)
10 κόκκους μπαχάρι
10 γαρίφαλα
2 φύλλα δάφνης
αλάτι, πιπέρι


εκτέλεση

  1. Στρώνετε τις μερίδες του κρέατος μέσα σε φαρδιά και ρηχή κατσαρόλα.
  2. Βάζετε τα καθαρισμένα κρεμμυδάκια από πάνω.
  3. Αλατίζετε, πιπερώνετε και ρίχνετε όλα τα υπόλοιπα υλικά.
  4. Βάζετε την κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά, και μόλις πάρει βράση τη χαμηλώνετε στο ελάχιστο.
  5. Αφήνετε να σιγοβράσει για περίπου δυόμισι ώρες.

 minervahorio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου