Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2014

Πανσανέλα

 Πανσανέλα
ΥΛΙΚΑ (για 2 άτομα):
• 1 στρογγυλό καρβέλι ψωμιού
• 1 ντομάτα ψιλοκομμένη
• 5 ελιές Καλαμών
• 20 γρ. κάππαρη ανθό
• 80 γρ. τυρί φέτα τριμμένο
• Παρθένο ελαιόλαδο
• Φρέσκο θυμάρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Κόβουμε προσεκτικά το πάνω μέρος του καρβελιού και αφαιρούμε την ψίχα από το εσωτερικό του.
2. Σε ένα σκεύος ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά , τη ντομάτα, τις ελιές, την κάππαρη και το τριμμένο τυρί.
3. Γεμίζουμε το καρβέλι με τα λαχανικά.
4. Περιχύνουμε με ελαιόλαδο και τριμμένο θυμάρι.
5. Σερβίρουμε αμέσως.
* Το νόστιμο αυτό ορεκτικό πιάτο προέρχεται από τα νησιά του Ιονίου πελάγους και είναι επηρεασμένο από την ιταλική κουζίνα.


 nline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου