Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Πώς να φτιάξεις φράουλες βουτηγμένες σε μαύρη και λευκή σοκολάτα σε 10 λεπτά!

Πώς να φτιάξεις φράουλες βουτηγμένες σε μαύρη και λευκή σοκολάτα σε 10 λεπτά!
 
Θέλεις οπωσδήποτε να φας κάτι γλυκό; Δες πώς μπορείς να φτιάξεις εύκολα και γρήγορα ένα πεντανόστιμο επιδόρπιο χωρίς πολλές θερμίδες!
Θα χρειαστείς..

ένα κεσεδάκι φράουλες, 2 κούπες μαύρη σοκολάτα, 1/2 κούπα λευκή σοκολάτα

Πώς να το κάνεις..

1. Πλύνε και στέγνωσε τις φράουλες. Οι φράουλες πρέπει να είναι τελείως στεγνές πριν προχωρήσεις.
2. Λιώσε τη μαύρη σοκολάτα σε ένα κατσαρολάκι το οποίο έχεις βάλει πάνω σε ένα άλλο κατσαρολάκι με νερό που βράζει. Μόλις λιώσει όλη η σοκολάτα αφαίρεσε το μπολ από τη φωτιά και βάλ’το πάνω σε μία πετσέτα. Τοποθέτησε και τις φράουλες δίπλα.
3. Κράτα την κάθε φράουλα από το κοτσανάκι της και βούτα την στη σοκολάτα. Τίναξέ την καλά για να μη στάζει και άπλωσέ την σε ένα αντικολλητικό χαρτί. Κάνε το ίδιο με όλες τις φράουλες. Άφησέ τες να στεγνώσουν ή βάλ’τες στο ψυγείο για να επιταχύνεις τη διαδικασία.

4. Όταν οι φράουλές σου έχουν κρυώσει λιώσε και τη λευκή σοκολάτα σου όπως έκανες και με τη μαύρη. Μετέφερε τη λευκό σοκολάτα σου σε μία σακούλα που κλείνει με zip. Βάλε όλη τη σοκολάτα στη μία άκρη της σακούλας και έπειτα άνοιξε μία μικρή τρυπούλα στη σακούλα. Πιέζοντας τη σακούλα απαλά δημιούργησε γραμμούλες από λευκή σοκολάτα πάνω στις φράουλές σου. Κάνε μεγάλες κινήσεις πάνω κάτω για να πάει παντού η λευκή σοκολάτα. Βάλε και πάλι στο ψυγείο τις φράουλές σου και μόλις κρυώσουν αρκετά, σέρβιρέ τες. 
 
 
 
http://www.briefingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου