Κυριακή, 2 Σεπτεμβρίου 2012

ΝΤΟΜΑΤΟΚΕΦΤΕΔΕΣ

 

ΥΛΙΚΑ

  • 4 ντομάτες
  • 5 κουταλιές αλέυρι που φουσκώνει μόνο του
  • 1 κρεμμύδι
  • μερικά φύλλα μαϊντανο
  • λίγο δυόσμο
  • αλάτι και πιπέρι
  • σπορέλαιο ( για το τηγάνισμα )
  • 1 αυγό
  • τυρί φέτα τριμμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Καθαρίζουμε τις ντομάτες και τις κόβουμε κομματάκια.
  2. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το μαϊντανό ψιλοκομμένα, το δυόσμο, το αλάτι, το πιπέρι, το αυγό και το τριμμένο τυρί.
  3. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί, ρίχνοντας και ανάλογο αλέυρι, ώστε να γίνουν ένα κανονικό μείγμα.
  4. Αφήνουμε στο τηγάνι το λάδι να κάψει και ρίχνουμε από το μείγμα κουταλιά-κουταλιά. Αφου ροδίσουν και από τις δύο μεριές, είναι έτοιμοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου