Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2015

Γιαουρτογλυκό

 Υλικά

  • Μπισκότα πτι- μπερ 1 πακέτο
  • Γιαούρτι στραγγιστό 500 γρ
  • Γάλα 1 κούπα
  • Ζάχαρη 100 γρ
  • Κορν φλαουρ ΓΙΩΤΗΣ 5 κουταλιές της σούπας

Οδηγίες

Βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από τα μπισκότα σε μια κατσαρόλα και ανακατεύουμε με τον αυγοδάρτη μέχρι να βράσει η κρέμα. Συνεχίζουμε το ανακάτεμα στη φωτιά για 2 λεπτά ακόμα. Στρώνουμε σε ένα μεσαίο ταψί τα μπισκότα. Αδειάζουμε από πάνω τη ζεστή γιαουρτόκρεμα και απλώνουμε ομοιόμορφα. Σπάμε όσα μπισκότα έχουν περισσέψει και τα πασπαλίζουμε επάνω στην κρέμα. Βάζουμε στο ψυγείο, αφού κρυώσει καλά, χαράζουμε με οδηγό τη βάση των μπισκότων και σερβίρουμε σκέτα ή με κάποια μαρμελάδα.




 http://www.chefoulis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου