Δοκιμάστε να το φτιάξετε και όλοι στο σπίτι θα ξετρελαθούν!! Είναι τόσο νόστιμο!!
ΥΛΙΚΑ:
1 Πακέτο Λαζάνια ή βίδες
10 Φέτες Ζαμπόν
2 Κρέμες Γάλακτος 330 ml
½ κιλο τυρί τριμμένο γκούντα ή ένταμ (1/4 κεφαλιού)
Λίγη κεφαλογραβιέρα τριμμένη
Λίγο βούτυρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βράζουμε τα λαζάνια μας σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό και μία
κουταλιά ελαιόλαδο, και μόλις γίνουν τα ρίχνουμε σε ενα πυρέξ,
βουτυρώνουμε και ανακατεύουμε να πάει το βουτυρο παντου, ρίχνουμε λίγη
κεφαλογραβιέρα τριμμένη και ανακατευουμε πάλι , βάζουμε σε κομματάκια το
ζαμπόν να πάει παντού. Προσθέτουμε απο πάνω το τυρί και τέλος τις
κρέμες γάλακτος αφού τις έχουμε βγάλει απο το ψυγείο λίγο πρίν τις
χρησιμοποιήσουμε για να είναι αρκετά ρευστές. Ψήνουμε μέχρι να ροδίσει
στους 200 βαθμούς .
mageirikipandaisia
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου