Υλικά για 4 άτομα
- 800 γρ καλαμαράκια σε ροδέλες, υπάρχουν και κατεψυγμένα
- 250 γρ. χυμός ντομάτας
- 500 γρ σπαγκεττόνι
- 1 μεσαίο κρεμύδι
- 2 φύλλα δάφνη
- 1 ποτήρι λευκό κρασί
- ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι, πάπρικα γλυκειά
- 100 γρ τριμμένη παρμεζάνα
Ετοιμασία
- Ξεπλένουμε τα καλαμαράκια μας.
- Κόβουμε κυβάκια το κρεμύδι μας και τσιγαρίζουμε λίγο και μετά βάζουμε και τα καλαμάρια μας να τσιγαριστούν κι αυτά.
- Ρίχνουμε το κρασί και μόλις εξατμιστεί το αλκοολ ρίχνουμε την ντομάτα μας και την δάφνη, αλάτι, πιπέρι και πάπρικα.
- Αφήνουμε να σιγοβράσουν περίπου μία ώρα μέχρι να πιουν τα ζουμιά τους.
- Βράζουμε τα μακαρόνια μας και σερβίρουμε ζεστά με τριμμένη παρμεζάνα.
http://edesma.e-e-e.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου