Υλικά
- Ζάχαρη 1700 γρ
- Ζελατίνη σκόνη 1 φακελάκι
- Μαστίχα τριμμένη 1 κουταλάκι του γλυκού
- Ανθόνερο 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού
- Βανίλια 1 φακελάκι
- Αμύγδαλα 300 γρ ασπρισμένα
- Corn flour 1 φλυτζάνι του τσαγιού
- Νερό 5 1/2 φλυτζάνια του τσαγιού
- Άχνη ζάχαρη 2 φλυτζάνια του τσαγιού για πασπάλισμα
Οδηγίες
Διαλύουμε το corn flour σε ένα φλυτζάνι με
νερό, σε μια κατσαρόλα βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και το corn flour που
έχουμε διαλύσει και τα αφήνουμε να βράσουν σε χαμηλή θερμοκρασία. Τα
ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να πήξει το μείγμα. Σε ένα μακρόστενο ταψί
ρίχνουμε το μείγμα και το αφήνουμε να κρυώσει. Στην συνέχεια το βάζουμε
στο ψυγείο για 10 ώρες. Αφού κρυώσει, το πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη
και το κόβουμε σε κομμάτια είτε μικρά είτε μεγάλα.
chefoulis.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου