ΥΛΙΚΑ
1 ποτήρι ρετσίνα ή μπύρα
2 ποτήρια σπορέλαιο
αλεύρι όσο πάρει
λουκούμι ή μαρμελάδα
άχνη ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη ρετσίνα ή μπύρα, το σπορέλαιο και το αλεύρι. Η ζύμη να γίνει μαλακή.
Ανοίγουμε φύλο πάχους 1 εκ περίπου και με ένα μικρό ποτήρι κόβουμε δίσκους τη ζύμη. Βάζουμε στο κέντρο μισό λουκουμάκι ή μια κουταλιά μαρμελάδα της αρεσκείας μας και κλείνουμε καλά να μη βγει η γέμιση στο ψήσιμο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για μισή ώρα περίπου στους 180 βαθμούς Κελσίου. Βγάζουμε από το ταψί και ζεστά όπως είναι πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου