ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΛΟ
1 κούπα νερό
αλεύρι όσο πάρει
αλάτι
ΚΡΕΜΑ
12 αυγά
2 κιλά γάλα
4 κουταλιές σούπας αλεύρι
4 κουταλιές σούπας κορν φλαόυρ
στη μύτη του κουταλιού αλάτι
2 - 3 κούπες ζάχαρη (ζάχαρη βάζουμε όση θέλουμε)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανοίγουμε φύλλο, το βουτυρώνουμε και το ψήνουμε καλά. Το τρυπάμε με ένα πηρούνι για να μην φουσκώσει.
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το γάλα προσέχουμε να μην κάψει, ρίχνουμε στην κατσαρόλα το αλεύρι, το κορν φλαουρ, το αλάτι, χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη λιγάκι μέχρι να ενωθούν και τα ρίχνουμε κι αυτά στην κατσαρόλα ανακατεύοντας συνεχώς. Μόλις δέσει η κρέμα την κατεβάζουμε από τη φωτιά και τη ρίχνουμε στο ταψί με το ψημμένο φύλλο.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς Κελσίου για μία ώρα περίπου. Σερβίρουμε με κανέλα.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς Κελσίου για μία ώρα περίπου. Σερβίρουμε με κανέλα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου