ΥΛΙΚΑ
1 - 2 αβγά
Ζωμό από κρέαςή του φαγητού που έχουμε μαγειρέψει.
Χυμός από 1 λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε τα ασπράδια σχεδόν σε μαρέγκα σε ένα μπολ ή βαθύ πιάτο, ρίχνουμε
μετά τους κρόκους και το χυμό λεμονιού κι ανακατεύουμε. Βγάζουμε την
κατσαρόλα από τη φωτιά και χύνουμε σιγά σιγά στο μπολ με το αυγολέμονο 2
κουτάλες με ζουμί από την κατσαρόλα. Χύνουμε μετά το αυγολέμονο με το
ζουμί στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου