1. | Σε
ένα μπλέντερ χτυπάτε τα μπισκότα digestive για να θρυμματιστούν και στη
συνέχεια, ανακατεύετε καλά με το λιωμένο βούτυρο. Στρώνετε τη βάση μιας
στρογγυλής φόρμας διαμέτρου 24εκ. με το μείγμα των μπισκότων, πατώντας
καλά με την άκρη των δακτύλων σας, ώστε η βάση να γίνει συμπαγής. |
2. | Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο για 5 λεπτά και αφήνετε να κρυώσει την ώρα που ετοιμάζετε τη γέμιση. |
3. | Στο
μίξερ χτυπάτε το PHILADELPHIA με τη ζάχαρη και το κακάο μέχρι να γίνει
ένα ενιαίο μείγμα. Στη συνέχεια προσθέτετε τα αβγά ένα ένα. |
4. | Σε μπεν μαρί λιώνετε την κουβερτούρα και την αφήνετε λίγο να «σταθεί» προτού την προσθέσετε στο προηγούμενο μείγμα. |
5. | Αδειάζετε το σοκολατένιο μείγμα στη φόρμα και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180Ο C για 1 ώρα. |
6. | Για
την επικάλυψη, σε ένα μπεν μαρί λιώνετε την υπόλοιπη κουβερτούρα και
την κρέμα γάλακτος, αδειάζετε πάνω στο cheesecake και αφήνετε σε
θερμοκρασία δωματίου για τουλάχιστον 1 ώρα πριν σερβίρετε το γλυκό. |
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου