Παρασκευή, 11 Μαΐου 2012

ΠΑΓΩΤΑ

 
ΥΛΙΚΑ
1 morfat creamy
2 1\2 φλυτζάνια κρύο φρέσκο γάλα
1 κουτί ζαχαρούχο .
 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπήστε στο μίξερ στήν μεγάλη ταχύτητα για 5 λεπτά την morfat κρέμα ώσπου να γίνει αφράτη.Χαμηλώστε την ταχύτητα και συνεχίστε για άλλα 5 λεπτά προσθέτοντας το φρέσκο παγωμένο γάλα,και το 1 κουτί ζαχαρούχο.Τοποθετήστε το μίγμα σε μεταλικό κουτί παγωτού η και τάπερ πλαστικό και αφήστε το για 1 ώρα στην κατάψυξη .Ξαναχτυπήστε το μίγμα που έχει μισοπαγώσει για άλλα 5 λεπτά περίπου και ,αφήστε το τουλάχιστον 5 ώρες στην κατάψυξη.
 
ΠΑΓΩΤΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
Προσθέστε 250 γραμ.λιωμένη κουβερτούρα.
 
ΠΑΓΩΤΟ ΜΟΚΑ
Προσθέστε 3 κουταλιές σούπας στιγμιαίο καφέ.
 
ΠΑΓΩΤΟ ΜΑΣΤΙΧΑ
Προσθέστε 1\2 κουταλάκι γλυκού μαστίχα Χίου κοπανισμένη μαζί με λίγη ζάχαρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου