Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2019

ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΑ


Τι θα χρειαστούμε

400 γρ.  τριμμένη καρύδα
2 κουτιά σακχαρούχο γάλα
κερασάκια για το στόλισμα


Πως θα το κάνουμε

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το σακχαρούχο γάλα και την καρύδα.


Πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια και τα τοποθετούμε σε λαδόκολλα.


Βάζουμε μισό κερασάκι στο κέντρο, το πατάμε ελαφρά και με το χερούλι από ένα κουτάλι κάνουμε το σχήμα της μαργαρίτας, πιέζουμε ελαφρά χωρίς να το χαράξουμε για να σχηματιστεί σαν πέταλο.


Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς στον αέρα, στην μεσαία σχάρα για 15΄


Όταν κρυώσουν τυλίγουμε με διάφανη μεμβράνη.
Βγαίνουν περίπου 30 κομμάτια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου