ΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 6 ΑΤΟΜΑ)
300 γρ. φράουλες
2 φακελάκια ζελέ φράουλας
½ κούπα γάλα
1 κουταλάκι γλυκόζη
1 ασπράδι αβγού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πολτοποιείτε τις φράουλες στο μπλέντερ. Ετοιμάζετε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, αλλά χρησιμοποιείτε το μισό νερό. Βράζετε το γάλα και ρίχνετε τη γλυκόζη, το ζελέ, ανακατεύετε και σβήνετε τη φωτιά. Αφήνετε το γάλα να κρυώσει. Χτυπάτε το ασπράδι σε μαρέγκα και το ρίχνετε στο γάλα μαζί με τις φράουλες. Ανακατεύετε και μοιράζετε την κρέμα σε φορμάκια σε όποιο σχήμα θέλετε. Τα βάζετε στο ψυγείο για 4 ώρες, ξεφορμάρετε και σερβίρετε.
TIP: Το συγκεκριμένο επιδόρπιο μπορείτε να το φτιάξετε και με οποιοδήποτε άλλο φρούτο επιθυμείτε.
ΚΙΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΟΥ
agelioforos.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου