ΥΛΙΚΑ
1 morfat creamy
2 1\2 φλυτζάνια κρύο φρέσκο γάλα
1 κουτί ζαχαρούχο .
1 morfat creamy
2 1\2 φλυτζάνια κρύο φρέσκο γάλα
1 κουτί ζαχαρούχο .
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπήστε στο μίξερ στήν μεγάλη ταχύτητα για 5 λεπτά την morfat κρέμα ώσπου να γίνει αφράτη.Χαμηλώστε την ταχύτητα και συνεχίστε για άλλα 5 λεπτά προσθέτοντας το φρέσκο παγωμένο γάλα,και το 1 κουτί ζαχαρούχο.Τοποθετήστε το μίγμα σε μεταλικό κουτί παγωτού η και τάπερ πλαστικό και αφήστε το για 1 ώρα στην κατάψυξη .Ξαναχτυπήστε το μίγμα που έχει μισοπαγώσει για άλλα 5 λεπτά περίπου και ,αφήστε το τουλάχιστον 5 ώρες στην κατάψυξη.
Χτυπήστε στο μίξερ στήν μεγάλη ταχύτητα για 5 λεπτά την morfat κρέμα ώσπου να γίνει αφράτη.Χαμηλώστε την ταχύτητα και συνεχίστε για άλλα 5 λεπτά προσθέτοντας το φρέσκο παγωμένο γάλα,και το 1 κουτί ζαχαρούχο.Τοποθετήστε το μίγμα σε μεταλικό κουτί παγωτού η και τάπερ πλαστικό και αφήστε το για 1 ώρα στην κατάψυξη .Ξαναχτυπήστε το μίγμα που έχει μισοπαγώσει για άλλα 5 λεπτά περίπου και ,αφήστε το τουλάχιστον 5 ώρες στην κατάψυξη.
ΠΑΓΩΤΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
Προσθέστε 250 γραμ.λιωμένη κουβερτούρα.
Προσθέστε 250 γραμ.λιωμένη κουβερτούρα.
ΠΑΓΩΤΟ ΜΟΚΑ
Προσθέστε 3 κουταλιές σούπας στιγμιαίο καφέ.
Προσθέστε 3 κουταλιές σούπας στιγμιαίο καφέ.
ΠΑΓΩΤΟ ΜΑΣΤΙΧΑ
Προσθέστε 1\2 κουταλάκι γλυκού μαστίχα Χίου κοπανισμένη μαζί με λίγη ζάχαρη.
Προσθέστε 1\2 κουταλάκι γλυκού μαστίχα Χίου κοπανισμένη μαζί με λίγη ζάχαρη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου