Χρόνος προετοιμασίας
15 λεπτά
Συνολικός χρόνος
15 λεπτά
Μερίδες: 4
|
Υλικά
- 2 αυγά
- 2 κουτ.σούπ. ζάχαρη
- 200 γρ PHILADELPHIA Light
- 2 κουτ.σούπ. κονιάκ
- ελάχιστο αλάτι
- 8 μπισκότα σαβαγιάρ
- 1 φλυτζ. JACOBS Espresso
- 10 γρ κακάο
Εκτέλεση
1. | Χτυπάτε τους κρόκους των αυγών με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν και προσθέτετε το PHILADELPHIA και το κονιάκ. Ανακατεύετε καλά το μίγμα. |
2. | Χτυπάτε τα ασπράδια με το αλάτι σε σφιχτή μαρέγκα και τα ενσωματώνετε ανακατεύοντας προσεκτικά με το προηγούμενο μίγμα. |
3. | Μουσκεύετε 4 μπισκότα στον καφέ και τα βάζετε στον πάτο 4 ποτηριών. Τα καλύπτετε με το μίγμα μέχρι την μέση. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία με μια δόση ακόμα μπισκότων και μίγματος μέχρι να γεμίσει το ποτήρι. Πασπαλίζετε από πάνω τη σκόνη κακάο. |
4. | Βάζετε το tiramisu στο ψυγείο για 4 ώρες τουλάχιστον πριν σερβίρετε. |
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου