υλικά
1 πακέτο σπαγγέτι
3 τονάκια σε άλμη ή 2 κονσέρβες τόνο
1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
1 κρεμμύδι τριμμένο
1 κονσέρβα ντοματάκια
1 κ.σ. ρίγανη
1 βάζο Ελιές Καλαμών
Αλάτι με προσοχή
Πιπέρι
3 τονάκια σε άλμη ή 2 κονσέρβες τόνο
1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
1 κρεμμύδι τριμμένο
1 κονσέρβα ντοματάκια
1 κ.σ. ρίγανη
1 βάζο Ελιές Καλαμών
Αλάτι με προσοχή
Πιπέρι
εκτέλεση
- Ετοιμάζετε την σάλτσα: σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο, προσθέτετε τις ντομάτες, τη ρίγανη, τον τόνο και τέλος τις Ελιές Καλαμών. Ρίχνετε πιπέρι και αλάτι με προσοχή. Βράζετε την σάλτσα για 15 – 20λεπτά .
- Βράζετε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό και τα σουρώνετε.
- Σερβίρετε τα μακαρόνια με την σάλτσα τους
- Πασπαλίζετε με φρέσκο μαϊντανό και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρετε.
minervahorio.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου