Συστατικά
•1 1/2 φλιτζάνι γάλα 1% (ή όσο χρειάζεται για τη δόση της κρέμας σοκολάτας)
•1 πακέτο κρέμα σοκολάτας άνθρος αραβοσίτου στιγμής
•240 γρ. σαντιγί
ΓΕΜΙΣΗ ΚΕΡΑΣΙ:
2 φλτιζάνια φρέσκα κεράσια
•1/2 φλιτζάνι νερό
•1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
•2 κ.σ κορν φλάουρ
•16 γεμιστά μπισκότα (τύπου oreo)
Τρόπος μαγειρέματος
• Ετοίμασε την κρέμα σοκολάτας σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου
• Στη συνέχεια πρόσθεσε στην κρέμα σου 1 φλιτζάνι σαντιγί
• Τρίψε τα μπισκότα σου σε κομματάκια και ανακάτεψε και αυτά μέσα στη μους σου
• Στο μεταξύ βάλε σε κατσαρολάκι τα κεράσια με το νερό να πάρουν μια βράση
• Ανακάτεψε το κορν φλάουρ με τη ζάχαρη και πρόσθεσέ τη στα κεράσια ανακατεύοντας ζωηρά
• Άφησε το μείγμα στην άκρη να κρυώσει καλά
• Μοίρασε το μείγμα της σοκολάτας σε 6 χαμηλά και φαδιά γυάλινα ποτήρια. Βάλε μια στρώση από τη σοκολάτα
• Συμπλήρωσε από πάνω με σαντιγί και κάτι περισσότερο από τη μισή γέμιση με κεράσι
• Συνέχισε την ίδια διαδικασία τελειώνοντας με σαντιγί και τριμμένο μπισκότο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου