Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Black Forest Mousse



Συστατικά
•1 1/2 φλιτζάνι γάλα 1% (ή όσο χρειάζεται για τη δόση της κρέμας σοκολάτας)
•1 πακέτο κρέμα σοκολάτας άνθρος αραβοσίτου στιγμής

•240 γρ. σαντιγί


ΓΕΜΙΣΗ ΚΕΡΑΣΙ:

2 φλτιζάνια φρέσκα κεράσια

•1/2 φλιτζάνι νερό

•1/2 φλιτζάνι ζάχαρη

•2 κ.σ κορν φλάουρ

•16 γεμιστά μπισκότα (τύπου oreo)


Τρόπος μαγειρέματος

• Ετοίμασε την κρέμα σοκολάτας σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου

• Στη συνέχεια πρόσθεσε στην κρέμα σου 1 φλιτζάνι σαντιγί

• Τρίψε τα μπισκότα σου σε κομματάκια και ανακάτεψε και αυτά μέσα στη μους σου

• Στο μεταξύ βάλε σε κατσαρολάκι τα κεράσια με το νερό να πάρουν μια βράση

• Ανακάτεψε το κορν φλάουρ με τη ζάχαρη και πρόσθεσέ τη στα κεράσια ανακατεύοντας ζωηρά

• Άφησε το μείγμα στην άκρη να κρυώσει καλά

• Μοίρασε το μείγμα της σοκολάτας σε 6 χαμηλά και φαδιά γυάλινα ποτήρια. Βάλε μια στρώση από τη σοκολάτα

• Συμπλήρωσε από πάνω με σαντιγί και κάτι περισσότερο από τη μισή γέμιση με κεράσι

• Συνέχισε την ίδια διαδικασία τελειώνοντας με σαντιγί και τριμμένο μπισκότο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου