ΥΛΙΚΑ:
- 400 ml κρέμα γάλακτος με λίγα λιπαρά
- 200 ml γιαούρτι στραγγιστό 2% λιπαρά
- 90 γρ. κακάο σκόνη
- 3/4 του φλυτζ. ζάχαρη (μπορείτε να αντικαταστήσετε τη ζάχαρη με κάποια γλυκαντική ουσία της αρεσκείας σας. Η ποσότητα πρέπει να είναι ανάλογη με τη γλυκαντική ουσία που θα επιλέξετε).
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ρίχνετε σε ένα μικρό μπολ την κρέμα γάλακτος, το γιαούρτι, τη γλυκαντική ουσία και το κακάο και τα ανακατεύετε καλά με μίξερ στη μεσαία ταχύτητα μέχρι η μους να σταθεί. Στη συνέχεια τοποθετείτε το μπολ με τη μους στο ψυγείο 2-3 ώρες για να παγώσει καλά.
Σερβίρετε σε μικρά μπολ παγωτού ή σε ποτήρια με ποδαράκι.
(150 Θερμίδες ανά μερίδα)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου