Υλικά
4 καλαμάρια μεγάλα
4 κομμάτια φέτα σε μέγεθος σπιρτόκουτου
1/2 φλ.τσ. κεφαλοτύρι
1/2 φλ. τσ. τυρί gouda
1 πιπεριά πράσινη
1 πιπεριά κόκκινη
1 ντομάτα
για το dressing
3 κ.σ. ελαιόλαδο
1,5 κ.σ. μουστάρδα
1 λεμόνι
Εκτέλεση
Πλένουμε και καθαρίζουμε τα καλαμάρια από τα εντόσθια και το κοκκαλάκι. Αν θέλουμε αφαιρούμε την εξωτερική ροζ μεμβράνη.
Σε ένα μπωλ λειώνουμε τη φέτα και προσθέτουμε το κεφαλοτύρι, το τυρί gouda μαζί με τις πιπεριές και την ντομάτα κομμένα σε κυβάκια. Ανακατεύουμε καλά να ενωθούν τα υλικά και γεμίζουμε προσεκτικά τα καλαμάρια όχι ως πάνω για να μη χυθεί η γέμιση.
Στερεώνουμε με οδοντογλυφίδα για να κλείσουν.
Βάζουμε τη γκριλιέρα να κάψει καλά και ψήνουμε τα καλαμάρια για μόλις δύο λεπτά από την κάθε πλευρά.
Όσο ψήνονται τα καλαμάρια, χτυπήστε καλά τα υλικά για το dressing να ομογενοποιηθούν.
Σερβίρετε αμέσως περιχύνοντας με το dressing
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου