Τι θα χρειαστούμε:
1/2 λίτρο γάλα
2 1/2 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ
2 1/2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
1 κρόκο αυγού
1 πρέζα βανίλια
κανέλλα
Πως το κάνουμε:
1/2 λίτρο γάλα
2 1/2 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ
2 1/2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
1 κρόκο αυγού
1 πρέζα βανίλια
κανέλλα
Πως το κάνουμε:
Ρίχνουμε το γάλα ,το κορν φλάουρ ,τη ζάχαρη και τη βανίλια σε μια μικρή κατσαρόλα.
Χτυπάμε τον κρόκο και τον προσθέτουμε.Ανακατεύουμε καλά και βάζουμε την κατσαρόλα στο μάτι σε μέτρια φωτιά.Με μια ξύλινη κουτάλα ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να δέσει.Μοιράζουμε αμέσως σε μπολάκια και πασπαλίζουμε με κανέλλα.
(Στα μπολάκια για τα παιδιά μπορούμε να σχηματίσουμε με την κανέλλα το αρχικό του ονόματός τους!)
Χτυπάμε τον κρόκο και τον προσθέτουμε.Ανακατεύουμε καλά και βάζουμε την κατσαρόλα στο μάτι σε μέτρια φωτιά.Με μια ξύλινη κουτάλα ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να δέσει.Μοιράζουμε αμέσως σε μπολάκια και πασπαλίζουμε με κανέλλα.
(Στα μπολάκια για τα παιδιά μπορούμε να σχηματίσουμε με την κανέλλα το αρχικό του ονόματός τους!)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου