υλικά
200 γρ. ταραμάς λευκός
350 γρ. ψίχα ψωμιού (όχι φρέσκο)
1 ποτήρι νερού Ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
χυμός από 2 λεμόνια
πιπέρι
350 γρ. ψίχα ψωμιού (όχι φρέσκο)
1 ποτήρι νερού Ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
χυμός από 2 λεμόνια
πιπέρι
- Σε ένα μπολ με νερό αφήνουμε την ψίχα να μουλιάσει και κατόπιν την στύβουμε καλά με τα χέρια μας.
- Στο μίξερ χτυπάμε τον ταραμά και το κρεμμύδι. Ρίχνουμε το πιπέρι και την ψίχα.
- Καθώς το χτυπάμε, προσθέτουμε σιγά σιγά το ελαιόλαδο και το χυμό λεμονιού.
- Σταματάμε να χτυπάμε μόλις το μίγμα γίνει ομογενοποιημένο και αποκτήσει κρεμώδη υφή.
- Δοκιμάζουμε και αν χρειαστεί προσθέτουμε ψίχα ψωμιού, αραβοσιτέλαιο, πιπέρι ή λεμόνι ανάλογα με τις προτιμήσεις μας
minervahorio.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου