ΥΛΙΚΑ:
1 κιλό μοσχαράκι
1 μικρό κρεμμυδάκι ξερό
3 μεγάλες πατάτες
3-4 καρότα
1 ματσάκι σέλινο
αλάτι - πιπέρι
λεμόνι
1 κούπα ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Κόβουμε το κρέας σε μεγάλα κομμάτια, το πλένουμε και το βάζουμε στην κατσαρόλα. Μόλις πάρει βράση το ξαφρίζουμε και ρίχνουμε τα καρότα κομμένα και το ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι. Αφήνουμε να βράσουν και προς το τέλος του φαγητού (μισή ώρα περίπου πριν γίνει το φαγητό) προσθέτουμε τις πατάτες σε κομμάτια και το ψιλοκομμένο σέλινο. Προσθέτουμε τι αλάτι, πιπέρι, λεμόνι και το λάδι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου