Συστατικά
- 1 φλιτζάνι ρυζάλευρο
- 4 φλιτζάνια κρύο γάλα
- 1 φλιτζάνι ζάχαρη
- βούτυρο για το ταψί (αρκετό)
- 1 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη
Τρόπος μαγειρέματος
1 Ανακάτεψε το γάλα, το ρυζάλευρο και την ζάχαρη και σιγόβρασε σε χαμηλή φωτιά ώσπου να γίνει μια σφιχτή κρέμα
2 Άλειψε ένα ταψί με βούτυρο και πασπάλισε με την ζάχαρη άχνη
3 Ρίξε την κρέμα και στρώσε σε όλο το ταψί
4 Βάλε το ταψί στη φωτιά και άφησε ώσπου να καεί η ζάχαρη σιγά-σιγά
5 Άφησε το γλυκό να κρυώσει 20 λεπτά
6 Κόψε σε λωρίδες και σέρβιρε
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου