ΥΛΙΚΑ
50 - 60 αμπελόφυλλα
2 και 1/2 φλιτζάνι ρύζι
3 πράσινα κρεμμυδάκια
άνηθο
αλάτι - πιπέρι
8 ποτήρια νερό
μισό φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε τα αμπελόφυλλα και τα ζεματίζουμε. Σοτάρουμε με βούτυρο τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα, το ρύζι, άνηθο, αλάτι, πιπέρι. Τυλίγουμε τα αμπελόφυλλα. Τα βάζουμε σε κατσαρόλα με 8 ποτήρια νερό και λίγο λάδι και όταν βράσουν τα σερβίρουμε με λίγο λεμόνι ή πηχτό αβγολέμονο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου