υλικά
250 ml γάλα
200 γρ. ζάχαρη
125 γρ. Χωριό βούτυρο αγελάδος
450 γρ. μπισκότα πτι μπερ (σπασμένα με το χέρι)
50 γρ. κακάο
3 κ.σ. κονιάκ
200 γρ. ζάχαρη
125 γρ. Χωριό βούτυρο αγελάδος
450 γρ. μπισκότα πτι μπερ (σπασμένα με το χέρι)
50 γρ. κακάο
3 κ.σ. κονιάκ
εκτέλεση
Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το γάλα με τη ζάχαρη. Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το βούτυρο, το κακάο, το κονιάκ και τα μπισκότα. Ανακατεύουμε καλά.
Απλώνουμε μια λαδόκολλα και αδειάζουμε το μείγμα στο κέντρο και ρολάρουμε σφιχτά δημιουργώντας έναν κορμό.
Απλώνουμε μια λαδόκολλα και αδειάζουμε το μείγμα στο κέντρο και ρολάρουμε σφιχτά δημιουργώντας έναν κορμό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου