Xρόνος: 40' λεπτά
Bαθμός δυσκολίας: Πολύ εύκολη | Νηστίσιμη
2 κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες
4 σκελίδες σκόρδο σε ροδέλες κομμένο
1 ματσάκι μαιντανό ψιλοκομμένο
2 φρέσκες ντομάτες σε λεπτά κομμένες κομμάτια
1/2 ποτήρι κρασί λευκό
αλάτι πιπέρι
ελαιόλαδο
Ρίχνουμε σε ένα ταψάκι ελαιόλαδο ελάχιστο να πάει σε ΄όλη την επιφάνεια.
Τοποθετούμε στην σειρά ομοιόμορφα το κρεμμύδι μας και το σκόρδο [δείτε φωτογραφία]
Από πάνω τοποθετούμε το ψάρι γλώσσα να καλύψει όλη την επιφάνεια .
Καλύπτουμε όλο το ψάρι με την ντομάτα και πασπαλίζουμε με τον μαιντανο.
Ρίχνουμε και το αλατοπίπερο με ελάχιστο ελαιόλαδο .
Τέλος προσθέτουμε το κρασί και ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να εξατμιστεί το κρασάκι και να ξεροψηθει !! Καλή όρεξη !!
Από πάνω τοποθετούμε το ψάρι γλώσσα να καλύψει όλη την επιφάνεια .
Καλύπτουμε όλο το ψάρι με την ντομάτα και πασπαλίζουμε με τον μαιντανο.
Ρίχνουμε και το αλατοπίπερο με ελάχιστο ελαιόλαδο .
Τέλος προσθέτουμε το κρασί και ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να εξατμιστεί το κρασάκι και να ξεροψηθει !! Καλή όρεξη !!
mageirikikaisintages.blogspot.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου