Καλά φάγαμε, καλά ήπιαμε τόσο καιρό, μαζέψαμε κάμποσα κιλάκια, εεε... ώρα να τα χάσουμε.
Το φαγάκι αυτό είναι νοστιμότατο, χωρις να μας προσθέτει κάτι επιπλέον στο βάρος μας.. δεν μένει παρά να το ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ!!!
Το φαγάκι αυτό είναι νοστιμότατο, χωρις να μας προσθέτει κάτι επιπλέον στο βάρος μας.. δεν μένει παρά να το ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ!!!
ΥΛΙΚΑ
Μια συσκευασία βακαλάο φιλέτο (1000 γρ)
3 ώριμες μεγάλες ντομάτες τριμμένες η' 1 συσκευασία ντοματάκια κονκασε
1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
3 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 κλωναράκια δεντρολίβανο
Αλάτι
Πιπέρι
4 κ.σούπας ελαιόλαδο
1/2 κούπα νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε και στρώνουμε τα φιλέτα σε ένα ταψί,τα αλατοπιπερώνουμε
και ρίχνουμε από πάνω τις τριμμένες ντομάτες και όλα τα υπόλοιπα υλικά
Πλένουμε και στρώνουμε τα φιλέτα σε ένα ταψί,τα αλατοπιπερώνουμε
και ρίχνουμε από πάνω τις τριμμένες ντομάτες και όλα τα υπόλοιπα υλικά
σκεπάζουμε το ταψί μας με καπάκι αν έχει το ταψί που θα χρησιμοποιήσουμε,
διαφορετικά με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο στους 175-180 βαθμούς για 3 τέταρτα στην τελευταία σχάρα και στο τέλος αφαιρούμε το καπάκι να πάρει ελαφρά λίγο χρώμα. (όχι πολύ και ξεραθούν).
διαφορετικά με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο στους 175-180 βαθμούς για 3 τέταρτα στην τελευταία σχάρα και στο τέλος αφαιρούμε το καπάκι να πάρει ελαφρά λίγο χρώμα. (όχι πολύ και ξεραθούν).
Συνοδεύουμε τα φιλετάκια μας με πράσινη σαλάτα (βραστά κολοκυθάκια, μαρούλι).
nostimessyntagesthsgwgws
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου