ΝΤΟΜΑΤΟΚΕΦΤΕΔΕΣ
ΥΛΙΚΑ
- 4 ντομάτες
- 5 κουταλιές αλέυρι που φουσκώνει μόνο του
- 1 κρεμμύδι
- μερικά φύλλα μαϊντανο
- λίγο δυόσμο
- αλάτι και πιπέρι
- σπορέλαιο ( για το τηγάνισμα )
- 1 αυγό
- τυρί φέτα τριμμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε τις ντομάτες και τις κόβουμε κομματάκια.
- Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το μαϊντανό ψιλοκομμένα, το δυόσμο, το αλάτι, το πιπέρι, το αυγό και το τριμμένο τυρί.
- Τα ανακατεύουμε όλα μαζί, ρίχνοντας και ανάλογο αλέυρι, ώστε να γίνουν ένα κανονικό μείγμα.
- Αφήνουμε στο τηγάνι το λάδι να κάψει και
ρίχνουμε από το μείγμα κουταλιά-κουταλιά. Αφου ροδίσουν και από τις δύο
μεριές, είναι έτοιμοι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου