Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

ΚΑΛΤΣΟΝΕ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ




ΥΛΙΚΑ
1 φακελάκι ξηρή μαγιά.
αλάτι 
2 κούπες νερό
αλεύρι όσο πάρει (να ξεκολλά η ζύμη από τα δάχτυλα)
λάδι για το τηγάνισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιώνουμε τη μαγιά στο ζεστό νερό, ρίχνουμε το αλεύρι και το αλάτι. Ζυμώνουμε και αφήνουμε λιγάκι τη ζύμη σκεπασμένη να φουσκώσει.
Ανοίγουμε φύλλο πάχους μισό εκ. περίπου και μέγεθος πιάτου πάστας.
Βάζουμε σάλτσα τομάτα, κασέρι, ζαμπόν, μπέικον, μανιτάρια, πιπεριές ψιλοκομμένες και διπλώνουμε το φύλλο στη μέση κλείνοντας όλα τα υλικά καλά μέσα. Τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου